The Spiritual Gym Aanbod

Vanuit Rust en Zijn jouw Volgende Stap bepalen.

Bekijk hier de trajecten voor Beginners, Ervaren en Gevorderden & Professionals of boek een losse sessie.

Een volledige en zeer bekrachtigende Spiritual Gym Sessie waar in je precies dat krijgt wat je nodig hebt. Je ontwikkelt een nieuwe visie op jezelf en leert hoe je beter functioneert. Je leert wat je missie is en hoe je die op eenvoudige wijze in je leven kunt inpassen. De dingen vallen op z’n plek. Je leert een perfecte manifestatie doen.  

Een perfecte mix van Healing, Coaching, Sjamanisme & werken met de Universele Wetten. Voor diegenen die een boost kunnen gebruiken, een eerste stapje willen zetten, zichzelf beter willen leren kennen, of gewoon nieuwsgierig zijn naar meer.

Een eerste kennismaking met spiritualiteit. Ik laat jou een verruimde versie van jezelf zien. Ik leer je in contact komen met de rust in jezelf. En hoe je die rust zelf op elk desgewenst moment weer kunt opwekken. We brengen je wensen in kaart en je leert met nieuwe technieken hoe je die wensen kunt manifesteren.                                      

Aan het eind van het traject voel je je krachtiger, rustiger en sterker dan ooit te voren. Je kunt vooruit met nieuwe kennis over jezelf en dat wat je gerealiseerd hebt.  Een eenvoudig maar zeer doeltreffend traject.

Het brengt je bij je eigen kern.

* Gespreid betalen mogelijk via deze link.

In dit traject gaan we dieper in op jouw innerlijk wezen. Een intensivering van  jouw vaardigheden. Ik leer je hoe je je focus brengt op alles wat je maar wenst en zelfs zo kunt richten dat je het naar je toe kunt trekken.

Dit traject brengt je stoutste dromen naderbij. Je leert nieuwe skills die je een leven lang kunt toepassen. Synchroniciteit en Flow zijn vaste compagnons.

Ik geef je een eerste inkijkje in wat er allemaal mogelijk is in de 5e Dimensie. Aan het eind van dit traject ben je de schepper van je eigen leven. Een zeer bekrachtigend traject.    

* Gespreid betalen mogelijk via deze link.

Voor spirituele die-hards, microdosers en proffesionals in spiritualiteit.  

We wisselen normale sessies af met de sjamanistische sessies.

In de sjamanistische sessies gaan we vol de 5e Dimensie in. Denk; Tijdreizen, Time-line Jumping, Solution Search, working Magic, Vision Quest. Hier wordt het ondenkbare mogelijk.

Ik leer je jouw meesterschap op te eisen. En hoe je daar wonderen  mee kunt verrichten.

Een ervaring om nooit te vergeten. Deze sessie worden afgewisseld met normale (coach)sessies om de opgedane kennis te verankeren in je dagelijkse leven en het voor je te laten werken. Zo blijft het niet bij een wonderlijke spirituele ervaring maar beklijft het.

Down The Rabbithole we Go!

Je ervaart wat multidimensionaliteit betekent en hoe jouw Kosmische kant werkt en onderdeel van je leven wordt. Je brengt samen met mij wijzigingen aan in de niet fysieke wereld en ziet hoe de fysieke wereld daarop reageert. Je leert Alchemie beoefenen, het transformeren van Lood in Goud.

* Gespreid betalen mogelijk via deze link.