Over Caroline Westerbeek

Spiritueel Coach

Vaak wordt mij gevraagd om te vertellen hoe ik ben gekomen waar ik nu ben en waarom ik doe wat ik doe. Voor hen die daarin geïnteresseerd zijn hier het verhaal.

Dromer

Zoals zo veel mensen was ik als kind een enorme dromer en las ik alles wat los en vast zat. Ik zat op een katholieke school en kon mij met veel plezier verdiepen in de bijbel en het Oude en Nieuwe Testament, waar we thuis een prachtig geïllustreerde versie van hadden liggen. Van huis uit geloven wij niet en ik snapte ook waarom dat was. Tegelijkertijd zag ik de mensen uit het dorp veel putten uit hun geloof en ook dat vond ik mooi. Mijn spirituele interesse ontwikkelde zich dan ook al vroeg.  Na mijn verhuizing naar Amsterdam leefde ik daar mijn studentenleven en ging veel uit. Via een vriendin kwam ik te werken in het Grand Café van Oibibio, het allereerste spiritueel centrum van Amsterdam. Ik moet zeggen… ik had er weinig zin in, om me tussen die rare spirituele “gekkies” te begeven maar in het café had ik het prima naar mijn zin. Toch werd daar al het nodige in me wakker gemaakt en leerde ik er veel.

Van hardleers naar hart volgen

Jaren later, ik was toen al aan het werk bij de bank waar ik 16 jaar zou blijven, was Reiki in opkomst en dat greep me meteen. Werken met deze uit Japan afkomst techniek vond ik direct een magische ervaring.  Ik verdiepte me later nog uitvoerig in Oneness uit India, een energie overdracht die de denkende mind tot kalmte wist te brengen. Ging aan de Ayahuasca om mijn visie op het leven ingrijpend te veranderen en van daaruit kreeg ik een directe wenk om me in het Sjamanisme te verdiepen. Van een sjamaan kreeg ik vervolgens gedurende twee jaar les, en wist me zo verder te bekwamen in het leren kennen en sturen van de ongeziene wereld die de bron vormt voor alles. Inmiddels had ik hier alle tijd voor want ik had mijn leven bij de bank achter me gelaten. Hoewel ik daar ook hele mooie tijden heb meegemaakt, was de bank waar ik ooit begonnen was, een rigide plek geworden. Een plek waar ik, zonder dat ik het in de gaten had, erg ongelukkig was geworden. Zo ongelukkig dat ik er letterlijk ziek van werd. In de eerste plaats kreeg ik ernstige kanker, wat ik maar ternauwernood overleefde, gevolgd door Hepatitis A, waar ik zo mogelijk nog zieker van werd. Toen ik vervolgens een hele nare val maakte van een ijzige piste en ik , geheel in de kreukels, opnieuw in mijn bed naar het plafond lag te staren, mijn 3e bijna dood ervaring in drie jaar tijd, wist ik het zeker. Ik ging mijn passie achterna en volgde de weg die mijn hart me dicteerde.

Ommekeer

Allereerst ging bij een ontwaakt meester in de leer, bij een vrouw die in Groningen een heel bijzonder tuinen complex heeft opgericht. Daar leerde ik kennismaken en werken met kristallen en natuurspirits. Vol overgave las ik alles wat los en vast zit over diverse spirituele stromingen en zag steeds meer het grote plaatje. Voor mij was het duidelijk. Niet langer zag ik mezelf als mens met een spirituele ervaring, maar als spirit met een menselijke ervaring. Dat inzicht betekende een ommekeer van alles.

De weg naar geluk

Mijn praktijk richt zich op een aantal mensen. Voornamelijk leer ik individuen om zichzelf op een andere manier te bekijken. Ik ben er van overtuigd dat als je wereldbeeld kantelt je mogelijkheden mee veranderen. Elke keer als we een stukje van onszelf onder ogen komen dan transformeert dat naar iets beters. Energie komt vrij en gaat voor ons werken in plaats van tegen ons. Als je dat een paar keer hebt meegemaakt dan is dat ook meteen niet meer zo spannend.

En wie al een linkje met de spirituele wereld heeft help ik graag om dit verder te ontwikkelen en dit handen en voeten te geven in de dagelijkse realiteit.

Ik geniet er van om mijn cliënten in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn, ze te trainen en te laten zien dat ze daar binnen de kortste keren zelf het bewijs van hebben gevonden en hiermee zelf kunnen werken. Healing hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en we hoeven er zeker niet voor weg te lopen. Als je leert dit met interesse op te pakken dan kan er in korte tijd veel ten goede transformeren. De vrijgekomen energie kun je direct benutten om te manifesteren. En als je deze beide kwaliteiten snel en makkelijk hebt leren toepassen en je je vrij beweegt in beiden dan komt er ruimte voor het magische om door je leven heen te stromen.

Graag wil ik nog benadrukken dat we niet vanuit een vastgelopen situatie hoeven te beginnen. Coaching is altijd een goed idee. Ik zie steeds vaker klanten komen die zeggen… het gaat heel erg goed maar ik wil dat het nog iets beter gaat. Zelfontwikkeling is iets wat meer mensen omarmen als dagelijkse nood. Groei gaat eindeloos door, dat maakt het leven zo interessant.

Neem hier contact met mij op voor een gratis intake van 30 minuten.

IMC Intuitief Coachen

De basis is hier gelegd voor profesionele en persoonlijke groei en het gebruik van intuitie voor begeleiding van coachees maar ook als leidraad voor mijn persoonlijke keuzes

Shu’em Opleiding Sjamanistisch Genezer

Het sjamanisme kijk verder dan alleen het lichaam en de mind, het betrekt ook de ziel en je spirit in het verhaal. Magisch realisme met verbluffende resultaten, een diepgaandere verbinding met het leven heeft het me gebracht.

Elohim Centre Groningen

Healerschap, verdieping sjamanisme, natuurcoaching, kristalhealing, multidimensionaal leven, kosmisch afstemmen.

Gun jezelf je ware leven

Voel weer ruimte en leer hoe het snel makkelijker en fijner kan

Ervaring van mijn klanten

Benieuwd hoe Spiritual Life Coaching jou kan helpen?

Vraag een gratis intake aan en laten we samen aan de slag gaan met jouw verandering.