Life Coaching Sessies

Creatie & Manifestatie.

In juli geef ik vier sessies rondom Creatie & Manifestatie.

Kan jouw leven een oppepper gebruiken? Heb je zin om je kennis van manifesteren weer eens af te stoffen?  Ben je klaar om wat nieuwe technieken te leren? Zin in een zomer waarin het  leven met je meebeweegt? Wil je weer eens lekker in de flow terechtkomen?

Meldt je dan aan voor één of meerdere sessies! Elke sessie kent hetzelfde verloop maar heeft telkens een ander thema.

6 juli –  Liefde & Relaties

13 juli – Financieel & Materieel

20 juli – Spiritueel & Non Materieel

27 juli – Lichaam en Gezondheid

In elke sessie leer je nieuwe dingen en krijg je de kans om je zelfkennis te verruimen en verder te ontwikkelen. We oefenen met jouw eigen wensen, en maken direct ruimte in jouw leven door iets ouds overboord te gooien en er iets nieuws voor in de plaats te manifesteren. Een prachtige ervaring. Het leven wordt gelijk iets lichter.

Kom je vaker dan één keer dan bouw je momentum op. Je verzamelt keer op keer je eigen bewijs en durft daardoor meer op te ruimen en steeds groter te creëren. Kom je vier keer dan heb je een goede basis te pakken en zoveel routine opgebouwd dat je de ins en outs goed door hebt en je verder zelf thuis dat wat je geleerd hebt kunt uitwerken.

De trainingen vinden plaats in het sfeervolle Abundance zalencomplex in de Van Oldenbarneveldtstraat 48 in hartje Amsterdam van 11:00 – 13:00.

Ervaring van mijn klanten

Benieuwd hoe Spiritual Life Coaching jou kan helpen?

Neem contact met me op en laten we samen aan de slag gaan met jouw verandering.