Life Coaching Diensten & Trajecten

Life Coaching is goed voor iedereen die een stapje verder wil zetten in het leven.

Burnout – Persoonlijk Vlak – HSP – Manifesteren

Een Spiritual Life Coach

Weet je niet wat een coach voor jou kan betekenen of wil je graag laagdrempelig kennismaken om te zien of wij een match zijn? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kort onderhoud. Het is de eerste stap richting een beter en leuk leven.

  • Coaching persoonlijk en doelgericht
  • Enorm Effectief
  • Oefenen op voorbeelden in je eigen leven
  • Week na week wordt het leven prettiger
  • In korte tijd een ware transformatie

Het coaching kennismakingsgesprek

Blijkt het in het kennismakingsgesprek dat we een goede match zijn bepalen we samen de inhoud van jouw coachingstraject.

We kijken naar het doel dat je nastreeft en zorgen dat dat helder is. Ieder krijgt het traject dat bij hem/haar past, dat wordt dus altijd maatwerk. Sowieso hebben we een aantal 1 op 1 coaching sessies en daarnaast krijg je oefeningen die jouw proces ondersteunen. Indien gewenst kunnen we een enkele keer op locatie werken, bijvoorbeeld in de natuur of op je werkplek.

Diensten Life Coach Amsterdam

Coaching bij Burnout

Voel je je opgebrand? Snak je naar rust en een nieuwe visie op jezelf en je werk? Ik help je de kern van het probleem bloot te leggen, en leer je nieuwe technieken die het leven en je werk zo veel makkelijker maken. Je voelt snel weer rust en vervulling.

Coaching op persoonlijk Vlak

Zou je wel wat gelukkiger in het leven willen staan maar zie je niet hoe dat mogelijk is? Met mij werk je in een paar eenvoudige stappen naar veel meer geluk en voldoening. Je ziet heel snel resultaat.

Coaching bij HSP

Ga je gebukt onder je hoog gevoeligheid en drukt het leven op je? Ik laat je zien hoe je deze gevoeligheid vóór je kan laten werken. Je zal sterker in het leven staan en effectiever kunnen functioneren. Het leven wordt lichter en zoveel leuker.

Training Manifesteren

Ik leer je om je wensen in lijn met je woorden en energie te zetten waardoor je ze moeiteloos tot stand ziet komen. We oefenen op jouw persoonlijke leefsituaties waardoor je niet alleen iets nieuws leert maar ook meteen resultaat ziet. Een lifechanger! Velen gingen je al voor!

Benieuwd hoe Spiritual Life Coaching jou kan helpen?

Neem vandaag nog contact met me op.