Training Working Magic

0 Comment
1314 Views
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/02
Hele dag

Categorieën


Mediteer je graag maar ontgaan de mogelijkheden ervan je een beetje? Ben je hooggevoelig? Heb je een spirituele interesse of een gevoel dat er meer is? Zou je wel willen leren wat dit voor praktische voordelen heeft? Weet je af van de Wet van de Aantrekkingskracht maar lukt het manifesteren maar matig en is daar ruimte voor verbetering? Wil je je intuïtie verscherpen?  Wil je leren invloed op je leven en je omgeving uit te oefenen?

Schrijf je in voor deze training >>

Liever eerst even kennismaken en kijken of de training bij je past?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

De groepstrainingen van The Spiritual Gym zijn altijd verrassend en je merkt het effect ervan onmiddellijk in je leven. Ik ben op zoek naar gemotiveerde deelnemers die klaar zijn om met een open mind aan 2020 te beginnen. Leer nieuwe technieken die je je hele leven bij zullen blijven. Je oefent en verzamelt het bewijs in je eigen leven. De winst is dus dubbelop.

Wat ga je leren?

Ik leer jou een verruimde versie van jezelf kennen. Je hebt veel meer in je mars dan je denkt. Je leert een universele visie ontwikkelen en je intuïtie gebruiken. Je leert dat hoogsensitiviteit een prachtig middel is tot optimaal functioneren. Je traint je heldere gaven herkennen en inzetten. Je leert wat je allemaal kunt met meditatie en we gaan manifesteren, healen en transformeren. We beginnen rustig en zetten meer vaart naarmate de training vordert.

Voor wie is dit?

Dit is voor jou als je van plan bent een stap voorwaarts te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Dit is speciaal voor jou als je hooggevoelig bent. Je hebt een gezonde interesse in spiritualiteit en een open mind. Je bent klaar om vanuit jezelf te gaan leven. Je hebt al een basis in bijvoorbeeld healing, spiritualiteit, meditatie en weet al het een over de Universele Wetten. Je kunt niet wachten tot je optimaal functioneert en het echte genieten gaat beginnen. Je bent bereid om te trainen en actief mee te werken. Je hebt je wensenlijstje al klaar liggen.

Een groepstraining is een bijzondere ervaring.  Al in de eerste sessie ervaar je heel veel herkenning. Juist van de verhalen van anderen kan je ongelofelijk veel leren. Er vormt zich vaak snel een hechte en geanimeerde groep. Naast je persoonlijke wensen richten we ons ook op een gezamenlijk doel. Dat geeft focus en saamhorigheid. Naarmate de lijst met manifestaties groeit, groeit ook ieders zelfvertrouwen. Je creëert zelf en je creëert samen. 

Over Caroline

Niets maakt me zo blij als het coachen van mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden. Ik zie het leven als een blijvende ontwikkeling en hoop jou ook door te geven dat er een betere manier is om met de mooie en minder mooie kanten van het leven om te gaan. Ik laat je graag ervaren dat er veel meer te ontspannen en te genieten valt dan je nu voor mogelijk houdt. Elke dag zie ik mijn klanten blijer de deur uitgaan dan ze gekomen zijn. Dat ik daar mijn dagen mee mag vullen is puur genieten.

Praktische informatie

5 keer  een zaterdagochtend van 10.00 – 12.30
Op 29 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april en 25 april.

Locatie: Trainingruimte centrum Abundance
Van Oldenbarneveldtstraat 48C, 1052 KC Amsterdam

Investering: 299,-

Er is genoeg te drinken en te snacken op de locatie.
Kom zo comfortabel mogelijk en neem een boekje mee om wat notities te kunnen maken

Schrijf je in voor deze training >>

Liever eerst even kennismaken en kijken of de training bij je past?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Ervaringen van deelnemers

“The Spiritual Gym heeft mij geholpen mijn dromen waar te maken. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.

Een aantal maanden geleden begon mijn reis met Caroline van The Spiritual Gym. Het was voor mij na lang wikken en wegen éíndelijk tijd om voor mezelf te kiezen en mijn droom om zelfstandig te gaan werken, waar te maken. Het zelfvertrouwen en plan van aanpak ontbrak alleen nog een beetje. Mensen die mij kennen weten dat ik graag de touwtjes in handen heb en snel kan stressen (ook om kleine dingen). Caroline heeft mij geleerd om niet vanaf de buitenkant te benaderen, maar in jezelf te beginnen. Ze heeft me begeleidt bij het proces om rust in jezelf te vinden en vanuit daar te sturen, bij te schaven en door te pakken. Ze heeft me niet alleen geleerd te mediteren (om die rust te vinden) maar ook te manifesteren (om een plan te maken en dromen uit te sturen). Guess what? Mijn droom is uitgekomen. Vanaf maart is het een feit dat ik mijn eigen onderneming heb, ik heb zelfs al klanten aan me weten te binden en heb veel meer zelfvertrouwen en wéét dat ik het kan, ipv dénken dat ik het kan. En als ik het kan, kan jij het ook.

The Spiritual Gym is een echte aanrader voor iedereen die wat begeleiding kan gebruiken bij het verwezenlijken van dromen of doelen. Caroline is de rust zelve, ze vindt niks te gek, helpt, begeleidt en brengt je altijd even terug naar de kern zodat je niet afdwaalt en focus bewaart.”

Femke Heidenrijk
Beginnend Ondernemer

 

“Naast dat Caroline 1 op 1 coaching geeft, doet ze af en toe ook een groepstraining. Ik heb deelgenomen aan een groepscursus manifesteren van 4 weken. Mijn manifestatie was: een nieuwe baan in een nieuwe richting. Ik dacht dat ik daarvoor eerst ervaring op moest gaan doen dus mijn wens was een stage. In week 1 was ik opzoek naar een stage, en in week 4 heb ik geen stage, maar een baan weten te bemachtigen.

Caroline leerde mij bewust te worden van mijn gedachtes en bezig te zijn met dromen te manifesteren. Ondanks dat we in een groep de cursus volgde, waren Caroline haar adviezen voor iedereen toepasbaar. Na de les kregen we vaak nog een appje met tips en een opdracht waar we de komende week mee aan de slag konden.

Ik zal deze fijne zaterdag ochtend missen, en ga zeker de volgende training weer mee doen! Erg waardevol!”

Fenna Tax
Inkoper Kindermode

 

Eerst even kennismaken en kijken of de training bij je past?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Schrijf je in voor deze training