Masterclass Manifesteren

Geef persoonlijke ontwikkeling een belangrijke positie in je leven.

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw leven? Wil jij jouw wensen werkelijkheid laten worden? Wil jij alles leren over manifesteren?

Deze maand ga ik iets heel bijzonders doen. Ik geef twee exclusieve masterclasses waarin ik álle geheimen over manifesteren onthul. Mijn successcore over de jaren waarin ik hier training over geef is 100%. Álle wensen van de mensen waar mee ik werk komen gegarandeerd uit!

Praktische Informatie

Zaterdag 20 juni – VOL
Zaterdag 27 juni – Aanmelden
Van 11.00 – 15.00

Investering: E 189,-

Locatie: Coachhuis Abundance,
Hartje Amsterdam

Wat ga je leren?

In deze masterclass leer ik jou hoe je de perfecte manifestatie maakt. Ik leer je alles over het werken met de Universele Wetten. Ik leer jou hoe je de dingen op een gemakkelijke manier naar je toe trekt door middel van de Wet van Aantrekkingskracht.  En we realiseren tenminste één van jouw wensen. Leg je wensenlijstje maar vast klaar 😊  Of het nu gaat om een nieuwe baan, die langgekoesterde liefde, financieel of materieel succes, een upgrade van jouw bedrijf, alles is mogelijk!

Voor wie is dit?

Dit is voor jou als je van plan bent een stap voorwaarts te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Dit is voor jou als je je wensen in de realiteit wilt brengen.

Je hebt een gezonde interesse in spiritualiteit en een open mind. Je bent klaar om vanuit jezelf te gaan leven en om al je wensen te laten vervullen. Je hebt al een basis in bijvoorbeeld spiritualiteit, meditatie en weet al het een en ander over de Universele Wetten. Je bent bereid om te trainen en actief mee te werken. Je hebt je wensenlijstje al klaar liggen.

Over Caroline

Niets maakt me zo blij als het coachen van mensen bij het vinden van hun eigen antwoorden. Ik zie het leven als een blijvende ontwikkeling en hoop jou ook door te geven dat er een betere manier is om met de mooie en minder mooie kanten van het leven om te gaan. Ik laat je graag ervaren dat er veel meer te ontspannen en te genieten valt dan je nu voor mogelijk houdt. Elke dag zie ik mijn klanten blijer de deur uitgaan dan ze gekomen zijn. Dat ik daar mijn dagen mee mag vullen is puur genieten.

* Wil jij je vrouwelijke creatiekrachten verder ontdekken en ontwikkelen?
* Heb jij zin om iets nieuws te leren wat je de rest van je leven verder gaat helpen?
* Wil jij in ieder geval alvast één diep gekoesterde wens uit laten komen?
* En leren hoe je zelf ál jouw andere dromen, wensen en verlangens uit kunt laten komen?

Meld je dan hier aan.
Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zaterdag 20 juni (VOL) of Zaterdag 27 juni (Aanmelden)
Van 11.00 – 15.00

Investering: E 189,-

Locatie: Coachhuis Abundance, Hartje Amsterdam