Gratis Meditatie

‘Abundance/Overvloed’

Vraag op de juiste manier en het wordt je gegeven.

Abundance is een staat van zijn waarin alles wat je wenst er is of moeiteloos naar je toe stroomt. Het vraagt vertrouwen en overgave en is gemakkelijk te bereiken met enige oefening. Ook hierbij gaat het erom om datgene wat je belemmert om Overvloed te ervaren om te buigen, te helen of te transformeren zodat er voor in de plaats weer een vorm van overvloed kan verschijnen. 

Jarenlang heb ik geprobeerd om een leven van overvloed te creëren door heel hard te werken in de hoop dat genoeg geld mij een gevoel van overvloed zou geven. Het tegenovergestelde was het geval. Geld is onderdeel van overvloed, een heel handig ruilmiddel dat de overvloed praktisch hanteerbaar maakt. Echte overvloed zit veel meer in de ervaring. Oog hebben voor het kleine en niet bang zijn om het grote te ontvangen, durven delen, begeerte  en verlangen erkennen, het is allemaal onderdeel van overvloed. Werk er bewust mee en alles wat je wenst komt naar je toe. 

Sinds ik werk met de Universele wet van de Aantrekkingskracht heb ik heel veel gemanifesteerd. Een huis, een gratis auto, een paar jaar financiële vrijheid,de middelen en gelegenheid om mezelf te ontwikkelen, de vrouw van mijn dromen en talloze grote en kleine cadeaus in elke denkbare vorm. Met een paar keer oefenen weet jij ook precies het juiste punt van manifestatie te vinden. 

Maak optimaal gebruik van deze meditatie door hem een paar dagen of weken te herhalen.

Ik ben benieuwd welke wensen jij graag in vervulling ziet gaan.

Gratis Manifestatie Sessie

Op Zondag 7 juni om 11:00 uur geef ik weer een gratis online sessie met het thema Abundance.

Klik hier voor meer informatie.