The Spiritual Gym – Online Sessions

Geef persoonlijke ontwikkeling een belangrijke positie in je leven.

De komende tijd geef ik regelmatig een online sessie. We gaan connectie maken met elkaar en het eenheidsveld, we mediteren en manifesteren. Het brengt je Rust – Visie – Focus en vele nieuwe inzichten. Daarnaast manifesteer je ook je wensen in de realiteit.

De komende twee sessies zijn gericht op het thema Abundance/ Overvloed. Omdat ik het iedereen gun om in Overvloed te leven zijn deze sessies voor iedereen gratis te volgen. (NB. de sessie van zondag 7 juni is VOL)

Je gaat leren om vanuit het niet fysieke de wereld om je heen te beïnvloeden. Je leert werken met je eigen energetisch veld. Elke online sessie bevat een volledige Spiritual Gym Sessie en duurt ongeveer 1.5 a 2 uur.

Dit houdt in:

We mediteren – we maken connectie – we delen kennis – we healen – we manifesteren.

Iedere Maand

Abundance – Overvloed

Manifestatiesessie

Tijdens deze sessie geef ik je een andere kijk op Overvloed en Succes en leer ik je ook manieren om het aan te trekken. Ook gaan we dieper in op overvloed en het overvloed bewustzijn. Hoe voelt dit, hoe ziet dat er uit en wat kun je daar mee?

Abundance is een staat van zijn waarin alles wat je wenst er is of moeiteloos naar je toe stroomt. Het vraagt vertrouwen en overgave en is gemakkelijk te bereiken met enige oefening. Ook hierbij gaat het erom om datgene wat je belemmert om Overvloed te ervaren om te buigen, te helen of te transformeren zodat ervoor in de plaats weer een vorm van overvloed kan verschijnen.

Jarenlang heb ik geprobeerd om een leven van overvloed te creëren door heel hard te werken in de hoop dat genoeg geld mij een gevoel van overvloed zou geven. Het tegenovergestelde was het geval. Geld is onderdeel van overvloed, een heel handig ruilmiddel dat de overvloed praktisch hanteerbaar maakt. Echte overvloed zit veel meer in de ervaring. Oog hebben voor het kleine en niet bang zijn om het grote te ontvangen, durven delen, begeerte en verlangen erkennen, het is allemaal onderdeel van overvloed. Werk er bewust mee en alles wat je wenst komt naar je toe.

Sinds ik werk met de Universele wet van de Aantrekkingskracht heb ik heel veel gemanifesteerd. Een huis, een gratis auto, een paar jaar financiële vrijheid, de middelen en gelegenheid om mezelf te ontwikkelen, de vrouw van mijn dromen en talloze grote en kleine cadeaus in elke denkbare vorm. Met een paar keer oefenen weet jij ook precies het juiste punt van manifestatie te vinden.

Ik ben heel benieuwd welke wensen jij graag in vervulling ziet gaan.
Schrijf je in voor:

Abundance/Overvloed – maandag 13 juli 14:00 uur (Gratis)

Abundance/Overvloed – maandag 10 augustus 14:00 uur (Gratis)

Abundance/Overvloed – maandag 7 september 14:00 uur (Gratis)

Abundance/Overvloed – maandag 5 oktober 14:00 uur (Gratis)

Abundance/Overvloed – maandag 3 november 14:00 uur (Gratis)

Abundance/Overvloed – maandag 7 december 14:00 uur (Gratis)

 

Voorbereiding: Gratis Meditatie

Om de energie vast te laten stromen raad ik je aan deze geleide meditatie van mij over Overvloed alvast te beluisteren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra je je inschrijft ontvang je van mij een mail met daarin een link waar de sessie live te volgen zal zijn. We beginnen direct met een meditatie om volledig aanwezig te kunnen zijn. Zo haal je er het meeste uit. Ik geef een korte uitleg van wat je kan verwachten. We pluggen in op het Eenheidsveld zodat we met elkaar verbonden zijn en extra krachtig kunnen manifesteren.  Dan is ruimte voor vragen van jullie aan mij. Als laatste doen we een groepsmanifestatie dus door jou heel persoonlijk te maken is. Deze wordt ogenomen en vervang je naderhand per mail. Je kan hiermee extra verdieping bewerkstelligen. 

Aan het eind heb je:

  • Iets nieuws geleerd over hoe jij functioneert
  • Nieuwe kennis opgedaan rondom manifesteren
  • Een krachtige spirituele ervaring opgedaan
  • Een perfecte manifestatie leren maken

Na elke sessie ontvang je van mij de meditatie / manifestatie opname van die dag en extra instructies over hoe je in de juiste energie blijft om te ontvangen.

De week na elke sessie is er een paar keer open spreekuur. Je krijgt dan een gratis manifestatie coaching van een kwartier (Eén wens of verzoek nader uitgewerkt) Dit brengt jou Focus en extra manifestatiekracht

 

Over The Spiritual Gym

De filosofie van The Spiritual Gym is eenvoudig. Net als bij een normale sportschool oefen, train en onderhoud je jezelf. Maar dit keer ga je aan het werk met je ziel. Spiritualiteit gaat uit van het gegeven dat we meer zijn dan het lichaam van vlees en bloed wat hier op de aarde rondwandelt. We zijn geen mens met een spirituele ervaring maar een spiritueel wezen met een menselijke ervaring. Dit wereldbeeld staat haaks op dat waarmee we doorgaans zijn opgevoed maar biedt vele mogelijkheden als je dit verder onderzoekt. Ik laat je heel graag zien hoe dit werkt. En natuurlijk wat dit jou kan opleveren!