Reiki

Een vredige reis door het lichaam om het zelfhelende vermogen te stimuleren. 


Wat is Reiki?

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Het is het systeem van natuurlijke genezing en persoonlijke bewustwording. Het Japanse woord ‘reiki’ betekend letterlijk ‘universele levensenergie’. Deze word door middel van handopleggingen en bewuste intentie door het lichaam gestuurd. 

Reikisymbolen

Wat doet Reiki?

Tijdens een behandeling wordt de eerder genoemde ‘universele levensenergie’ doorgegeven door middel van handopleggingen. Met deze energie wordt het zelfhelende vermogen gestimuleerd op alle holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel. Het kan allerlei patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen en blokkades wegwerken op een liefdevollen en zachte manier. 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens de behandeling zal ik ten eerste mezelf in-tunen op de universele levensenergie. Dit doe ik zodat we niet elkaars energieën overnemen. 

De behandeling bestaat uit handopleggingen. Dit kan ik direct op jouw lichaam doen maar mocht je dit absoluut niet prettig vinden kan ik ook het aura behandelen, dus een paar centimeter boven het lichaam. 

*Mocht je vaak last hebben van knieën, enkels of voeten kan ik dit extra behandelen. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. 

Over het algemeen zal je een heel ontspannen gevoel krijgen tijdens de behandeling. Vaak zeggen mensen dat het lijkt alsof er een warm beschermend  deken over hen heen word gelegd. 

Een aantal andere veelvoorkomende punten in reiki is dat mensen vaak tintelingen voelen in handen en voeten, temperatuur schommelingen en andere manier van ademhalen.

In wat mindere mate zien mensen ook kleuren of beelden.

Wat voel je na een behandeling?

  • Je voelt dat je helemaal tot rust bent gekomen door de fijne, vredige energie.
  • Je hebt meer rust in je hoofd 
  • Je kan meer genieten van de flow van het leven
  • Er is een betere balans tussen lichaam en geest
  • Je voelt je mentaal, emotioneel & energetisch sterk en in balans
  • Je kan beter in slaap komen en word uitgerust wakker
  • Je kan een vermindering van fysieke klachten ervaren

Het kan zo zijn dat je doel niet altijd verwezenlijkt kan worden. Misschien kom jij voor een fysieke klacht maar heeft je lichaam het ergens anders harder nodig. Reiki geeft jou altijd wat jij op dat moment het meest nodig hebt!

Reiki Standaard

30
  • 45-60 min. behandeling

Reiki +

40
  • 60 - 80 min. behandeling

Reiki op afstand

30
  • 20 min. behandeling
Coming soon

FAQ

De standaard behandeling kost €30,-. 

(Extra €10 voor knieën, enkels & voeten. Vraag dit alleen aan als je daar veel last van hebt)

Je hoeft niks speciaals te doen voor een behandeling. Zorg wel dat je open staat voor alles wat een behandeling je kan brengen.

De universele levensenergie die ik door mij heen naar jouw lichaam stuur zorgt ervoor dat blokkades in jouw energiesystemen worden opgelost. 

Reiki zorgt ervoor dat je lichaam en geest weer meer in connectie met elkaar zijn.