Reiki

Heb jij een al een tijdje te maken met klachten zoals stress, angst, pijntjes, vermoeidheid of emotionele onrust? Weet je niet waar het vandaan komt en wat je ermee aan moet? Misschien kan Reiki je helpen bij het verlichten van deze klachten en het bevorderen van ontspanning, rust en balans in het lichaam en de geest.  Of je nu op zoek bent naar een aanvulling op conventionele medische behandelingen of gewoon op zoek bent naar manieren om je gezondheid en welzijn te verbeteren, Reiki kan een waardevolle aanvulling zijn op je leven. 

reiki-schijndel

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die is ontstaan in Japan in de vroege 20e eeuw. Het woord “Reiki” betekent “universele levensenergie” en het is gebaseerd op het idee dat deze energie door ons lichaam stroomt en ons kan genezen en ondersteunen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki wordt vaak gegeven door middel van handoplegging, waarbij een beoefenaar zijn of haar handen op óf boven het lichaam van de ontvanger plaatst om de energie door te geven. Het kan helpen bij het verminderen van stress, pijn en angst, het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

Voordelen van een behandeling

 1. Reiki kan helpen om stress en spanning in het lichaam te verminderen, waardoor je je rustiger en meer ontspannen voelt.

 2. Pijnvermindering: Reiki kan helpen om pijn in het lichaam te verminderen, waardoor het een aanvullende therapie kan zijn voor mensen met chronische pijn.

 3. Verbeterde slaap: Reiki kan helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren, waardoor je beter uitgerust en verfrist wakker wordt.

 4. Verhoogde energie: Reiki kan helpen om de energiebalans in het lichaam te herstellen, waardoor je je energieker en meer alert voelt.

 5. Emotionele ondersteuning: Reiki kan helpen om emoties in evenwicht te brengen en te ondersteunen bij het omgaan met stress, angst en depressie.

 6. Versterkt immuunsysteem: Reiki kan het immuunsysteem ondersteunen en het lichaam helpen om zichzelf te genezen.

 7. Spirituele ontwikkeling: Reiki kan een positieve impact hebben op spirituele groei en het gevoel van verbinding met het universum.

 8. Aanvullende therapie: Reiki kan een aanvullende therapie zijn bij conventionele medische behandelingen en kan helpen bij het verminderen van bijwerkingen van medicatie of behandelingen.

Houd er rekening mee dat de voordelen van Reiki voor elk individu anders kunnen zijn en dat deze voordelen niet worden gegarandeerd. Het is belangrijk om te overleggen met een professionele Reiki-beoefenaar en andere zorgverleners voordat je begint met het gebruik van Reiki als aanvullende therapie.

Wat doet Reiki?

Tijdens een behandeling wordt de eerder genoemde ‘universele levensenergie’ doorgegeven door middel van handopleggingen. Met deze energie wordt het zelfhelende vermogen gestimuleerd op alle holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel. Het kan allerlei patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen en blokkades wegwerken op een liefdevollen en zachte manier. 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens de behandeling zal ik ten eerste mezelf in-tunen op de universele levensenergie. Dit doe ik zodat we niet elkaars energieën overnemen. 

De behandeling bestaat uit handopleggingen. Dit kan ik direct op jouw lichaam doen maar mocht je dit absoluut niet prettig vinden kan ik ook het aura behandelen, dus een paar centimeter boven het lichaam. 

*Mocht je vaak last hebben van knieën, enkels of voeten kan ik dit extra behandelen. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. 

Over het algemeen zal je een heel ontspannen gevoel krijgen tijdens de behandeling. Vaak zeggen mensen dat het lijkt alsof er een warm beschermend  deken over hen heen word gelegd. 

Een aantal andere veelvoorkomende punten in reiki is dat mensen vaak tintelingen voelen in handen en voeten, temperatuur schommelingen en andere manier van ademhalen.

In wat mindere mate zien mensen ook kleuren of beelden.

Wat voel je na een behandeling?

 • Je voelt dat je helemaal tot rust bent gekomen door de fijne, vredige energie.
 • Je hebt meer rust in je hoofd 
 • Je kan meer genieten van de flow van het leven
 • Er is een betere balans tussen lichaam en geest
 • Je voelt je mentaal, emotioneel & energetisch sterk en in balans
 • Je kan beter in slaap komen en word uitgerust wakker
 • Je kan een vermindering van fysieke klachten ervaren

Het kan zo zijn dat je doel niet altijd verwezenlijkt kan worden. Misschien kom jij voor een fysieke klacht maar heeft je lichaam het ergens anders harder nodig. Reiki geeft jou altijd wat jij op dat moment het meest nodig hebt!

FAQ

De standaard behandeling kost €30,-. 

(Extra €10 voor knieën, enkels & voeten. Vraag dit alleen aan als je daar veel last van hebt)

Je hoeft niks speciaals te doen voor een behandeling. Zorg wel dat je open staat voor alles wat een behandeling je kan brengen.

De universele levensenergie die ik door mij heen naar jouw lichaam stuur zorgt ervoor dat blokkades in jouw energiesystemen worden opgelost. 

Reiki zorgt ervoor dat je lichaam en geest weer meer in connectie met elkaar zijn. 

Reiki kan de reguliere geneeswijzen ondersteunen en het zelfhelende vermogen stimuleren. Klachten van  allergieën, hoofdpijn, migraine, eczeem, jicht, astma en rugklachten kunnen vermindert worden door een sessie. 

Reiki kan iedereen helpen. Het geeft je namelijk altijd wat jij op dat moment het meest nodig hebt. 

Ja dit is zeker mogelijk. Echter bied ik dat nu nog niet aan. Voor nu vraag ik nog om naar de locatie onderaan de pagina te komen.

De standaard behandeling duurt tussen 45-60 min. (Extra 20 min. voor knieën, enkels & voeten)

Een afstandsbehandeling duurt 20 min.

Wat zeggen de klanten

Klanten reviews