Spiritual Life Coaching Amsterdam

Rust, helderheid en focus

Voor wie is deze life coaching bedoeld?

Ben je opzoek naar meer voldoening in je leven?

Heb je alles maar voelt het alsof er nog iets ontbreekt?
Heb je problemen met verantwoordelijkheden, verplichtingen, of zorgen?
Vind je te weinig vervulling en geluk in het dagelijks leven?
Voel je dat er meer in je zit maar krijg je het niet naar boven?
Wil je meer invloed hebben op je eigen leven?

Meer plezier, meer vervulling, en een duidelijk nieuw fris levensdoel!

Zou het niet geweldig zijn als jij steeds vaker op de toppen van je kunnen presteerde? En dan ook nog met gemak en met plezier? Dat lijkt misschien een utopie maar is in feite een haalbare zaak. Met Spiritual life Coaching laat ik u graag zien hoe dit mogelijk is!

“Niets maakt me gelukkiger dan het helpen bij het vinden van rust en mogelijkheden en het creëren van meer geluk. Ik wordt heel erg blij als ik zie hoe snel het leven van mijn cliënten verbeterd. Daar besteed ik graag mijn tijd aan.”

Van Hardleers naar Happy

Ik weet precies hoe het is om te worstelen met het leven. Ik heb gezien hoe fout het kan gaan als je contra je natuur leeft. Alhoewel ik niet gelukkig was keerde ik er steeds opnieuw terug naar hetzelfde. Zo kon het leven niet bedoeld zijn. Ik zocht en vond een betere manier. Mijn grootste plezier ligt op het gebied van innerlijke transformatie. Ik blijf me continue ontwikkelen op dat vlak, puur omdat ik dat het allerleukste vind om te doen. Het effect op jezelf en je omgeving is zo groot. Nu geef ik mijn kennis door als life coach.

Ontdek je eigen invloed op je geluk

Omstandigheden bepalen niet langer hoe je je voelt, dat doe je lekker zelf. Een bekrachtigend inzicht dat een leven lang bij je blijft.

Ervaar een actieve levens rust

Rust is een hele actieve staat van zijn. Vanuit rust kan je juist gerichter en effectiever werken.

Vind je doel en werkt daar gefocust naar toe

Weten wie je bent heeft een effect op je hele omgeving. Je zal zien hoe kracht en zacht samengaan en een prachtige symbiose vormen.

Ervaring van mijn klanten

Vragen over Coaching

Iedereen kan een goeie coach gebruiken in diverse fasen van zijn leven. Vaak valt er een gat na opvoeding en opleiding. Je bent dan “klaar” en gaat je volwassen leven in. Het leven vraagt veel van ons, we willen een carriere, een gezin, reizen, je ontwikkelen. Dat kan je grotendeels zelf maar er zijn situaties waarin een coach je de snelweg kan laten zien. Dat bespaart je jaren van aanmodderen.

Coaching komt het beste tot zijn recht als er een klik is en een vertrouwensband. Ook heeft elke coach zijn eigen specialisme. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Pas als beide partijen ervan overtuigd zijn dat de match er is kan er gecoacht worden. Eventueel kan ik je een collega aanbevelen die beter bij jou of je wensen past.

chen gaat over persoonlijke begeleiding in een gelijkwaardige relatie. Het doel is een positieve verandering in het leven of werksituatie van de coachee. Door inzicht en oefening leer je nieuwe talenten en gedrag aanboren. Door coaching neemt je zelfoplossend, zelflerend en zelfsturend vermogen toe. Je wordt een effectiever persoon, zowel prive als zakelijk.

Zo’n 10 jaar geleden is het werken met de universele wetten bekend geworden voor het grote publiek. De wet van de Aatrekkingskracht stelt dat datgene waar je mee resoneert naar je toe komt. Als je bewust bezig bent om iets je leven binnen te halen dan ben je aan het manifesteren. Het werken met deze wet kent een paar simpele regels. Omdat deze regels vaak haaks staan op wat we geleerd hebben is het goed om hiermee te oefenen. Het gaat over het meebewegen met de stroom ipv ertegen in roeien. Het is met name heel erg leuk om hier mee te werken en reuze effectief.

Benieuwd hoe Spiritual Life Coaching jou kan helpen?

Neem contact met me op en laten we samen aan de slag gaan met jouw verandering.